Šesté finále 2. hokejové ligy: Havíři odvrátili mečbol

Šesté finále 2. hokejové ligy: Havíři odvrátili mečbol

Hokej

Hokejisté AZ Havířov vyhráli šestý finálový duel 5:3. Piráti podcenili úvod utkání a pak jen těžce dotahovali. Rozhodující sedmý zápas se uskuteční v pondělí.

Piráti Chomutov mohli v dnešním střetnutí uzavřít sérii a postoupit do Chance ligy, jenže inkasovali hned ve třetí minutě po akci Křivohlávka. Havíři navýšili skóre v polovině řádné hrací doby, tentokrát se o to postaral Michálek. Západočeši našli rychlou odpověď, trefil se Tadeáš Svoboda. To však bylo ze strany domácích na dlouho vše. O pár minut později odskočili hosté znovu na dvoubrankové vedení, do listiny střelců se zapsal Daniel Spratek. Rozdílovou branku utkání dal nakonec Lukáš Bednář. Piráti totiž ve třetí třetině ještě utkání zdramatizovali. Nejdříve se v přesilovce prosadil Březák, následně snížil na jednobrankový rozdíl znovu Svoboda. Finální tečku za výsledkem pořídil do prázdné branky Ševčík.

Piráti Chomutov - AZ Havířov 3:5 (30. a 56. Svoboda T., 55. Březák - 3. Křivohlávek, 30. Michálek, 32. Spratek, 39. Bednář, 58. Ševčík)

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SPORTY TV (@sportytv.cz)